8/11/08

Silvia "comentari"

He tingut la sort de viatjar en diverses ocasions al bressol del Tango, la ciutat de Buenos Aires. Una ciutat en la qual es pot escoltar a músics de Tango, en qualsevol part, en una milonga, en un restaurant, en un café, al carrer, ...
Les Milongas formen part d'un altre món. De sobte, entres en un lloc que et transporta al passat.
Locals molt antics la majoria, amb restes de l'esplendor d'èpoques passades i plens fins a vessar a totes hores. Vas veient com la gent va i ve i es van omplint més i més fins que no hi cap una agulla.
A les pistes, homes (molts d'ells d'edat avançada) i dones de totes les edats deixant-se portar per la màgia d'una música que no deixa a ningú indiferent.
Emociona veure com dues persones que moltes vegades no es coneixen, es fonen en una abraçada molt tancada i els seus cossos es mouen com si fossin un de sol. Les dones tanquen els ulls i es deixen portar. Pocs balls produeixen tant plaer: ballar i observar a altres parelles crear el seu Tango.
No hi ha lloc per filigranes al ballar, perquè el costum en la milonga és no barrejar el sentiment del Tango amb l'escenari. En el fons, el Tango és un ball per estimar, encara que sigui per uns minuts.
Silvia

5 comentaris:

bruixa bona ha dit...

Heu tingut bona idea de fer aquest bloc ,penso que estarà molt bé.

Silvia que cert és el teu comentari ,veure ballar el tango és un gust i ballar-lo et fa sentir no sé que .... et sedueix ,t'embruixa.....

Robert López ha dit...

Tan la meva parella, la Monika, com jo, no hem tingut la ocasió de viatjar al bressol del tango...encara. És quelcom que l'hem ficat a l'agenda, sense data concreta.
Però, ja hem viatjat "amb el tango". Gdansk (Polonia), Londres (Regne Unit), Madrid i València dins d'Espanya i, com no, Tarragona. Nosaltres som de Montgat, un poblet costaner de la comarca del Maresme i un bon dia, van "aterrar" a la Vaqueria, lloc al qual vam esser molt ben rebuts, amb molt de caliu i amabilitat. Això, ens ha conquerit i ara, sempre que la nostra agenda familiar ens ho permet, fem l'hora i mitja d'anada més l'altre hora i mitja de tornada en cotxe per ballar uns tangos amb la gent amb la qual et sents a gust.
Esperem veure-us ben aviat.
Una abraçada i enhorabona pel blog.

Alex Ramblas ha dit...

Enhorabuena Juan y Silvia!, bienvenidos a la comunidad blogger,y los mejores augurios para este lanzamiento, donde podremos continuar con el tango,y encontrarnos, mas allá de las milongas...

florsivioles ha dit...

Enhorabona, per fer aquest blog en Catala, com diu la bruixa bona, yo tambe penso que estarà molt be, y
com diu la Silvia ballar el Tango es per mi,la millor de les terapies,em desconecto de tot, y em deixo porta per la musica a un altre mon,es com si pugues volar, es la millor cosa que ma passat,a la vida.Estimo el Tango, com a un amant,que em te ensisada.....

bruixa bona ha dit...

Si Maria si , ell és encisador i arrebatador.

TANGO QUE ME HICISTRE MAL Y SIN EMBARGO TE QUIERO.......